KOOTWIJKERBROEK - Webleads organiseert op 12 januari 2018 de Webleads Experience Day, speciaal voor relaties van het internetbureau.

De Webleads Experience Day staat volledig in het teken van online marketing. Bezoekers worden geïnformeerd en geïnspireerd over de strategische ontwikkelingen binnen online marketing.
Voor het programma van de Experience Day heeft Webleads alles uit de kast gehaald. Ben van Luttikhuizen: “Fyodor Chkalov, Digital Agency Consultant bij Google, geeft tijdens de Experience Day een inspirerende sessie over de trends op het gebied van search, het gebruik van devices en de ontwikkelingen op het gebied van online marketing. Heb je ooit gehoord over ‘automated data driven full funnel marketing’ bijvoorbeeld? Een onderwerp waar Fyodor uitgebreid over gaat spreken. Een unieke kans om een lezing van Google bij te wonen.”

Verrassing
De hele middag stilzitten zit er volgens de eigenaar van Webleads niet in. “Na de inspiratiesessie gaan we samen op pad. Welke activiteit dat zal zijn blijft nog even een verrassing.” De dag wordt luchtig afgesloten met een geheel verzorgde borrel en buffet waar nog eens rustig nagepraat kan worden over de verkregen inzichten.
Ben je nog geen relatie van Webleads, maar wil je deze dag wel graag bijwonen? Ga dan naar www.webleads.nl en meld je aan. Voor meer informatie of vragen: info@webleads.nl of 0342-219 200.

webleads.nl