BARNEVELD - De vrijdagmiddagborrel (Vrijmibo) zoals die bij veel bedrijven wordt gehouden, krijgt op vrijdag 2 september een nieuwe dimensie. Op het Raadhuisplein wordt namelijk de grootste Vrijmibo van Barneveld gehouden.

Het initiatief van deze Vrijmibo komt vanuit de organisatie van de Smaak en Sfeerdagen die op vrijdag 2 en zaterdag 3 september plaatsvinden. Het Raadhuisplein wordt deze dagen ingericht met foodtrucks, een drankjesbar en met de 'Muziekcaravan' waarin verschillende artiesten zullen optreden.

Vrijmibo-arrangement
Bedrijven en hun personeel hebben vrij toegang tot het zogenoemde Smulplein en kunnen hun hapjes en drankjes afrekenen met muntjes die bij de kassa verkrijgbaar zijn. Het is ook mogelijk om vooraf een Vrijmibo-arrangement te reserveren. ''Het voordeel daarvan is dat je vooraf verzekerd bent van een statafel of partytafel. Reserveren kan via de website van de Smaak en Sfeerdagen.''

Tijdens de Vrijmibo is Jansen2Wielers aanwezig met een demonstratie en voorlichting die draait om de 'Fiets van de Zaak'.

De Smaak en Sfeerdagen krijgen op de zaterdag na de Vrijmibo een vervolg met een uitgebreid programma op het Raadhuisplein (Smulplein), de Kapteijnstraat (112-plein) en de Nieuwstraat (Marktplein). Tegelijkertijd met de Smaak & Sfeerdagen wordt ook de Boeldag gehouden op het Torenplein. Het complete programma van de Smaak & Sfeerdagen is te vinden op www.smaakensfeerdagen.nl

www.smaakensfeerdagen.nl