Barneveld - De tweede editie van het benefietevenement Grow4life heeft niet alleen een recordbedrag opgeleverd voor het goede doel, maar ook een hoop gezelligheid.

Daarmee is de opzet van dit evenenement weer dubbel en dwars geslaagd, vertelt een enthousiaste Ben de Wild die de kar trekt van de organiserende Stichting Grow4Life. De 90.000 euro werd opgebracht doordat veertig bedrijven en organisaties een tafel kochten, maar ook door de veiling van meer dan veertig door ondernemers ingebrachte kavels. Bezoekers kregen de gelegenheid om te bieden op deze kavels en zo het goede doel te spekken. 

Lee Towers
De Wild kijkt erg tevreden terug op deze tweede editie. Het muzikale showprogramma klonk als een klok. We hebben genoten van de Big Band Barneveld, van de Triolettes en als kers op de taart het optreden van Lee Towers. Dit jaar werden de bijna 400 gasten van Grow4life getrakteerd op een compleet diner dat was aangeboden door de TEKA-groep, eigenaar van de Midden Nederland Hallen. Ben de Wild: ''We hebben tal van bedrijven bereid gevonden om hier tijd, energie en geld in te steken met een fantastisch resultaat.

Dankzij gulle sponsoren blijft er geen euro van de opbrengst aan de bekende strijkstok hangen.'' De opbrengst komt ten goede aan de Stichting Raise die het geld injecteert in een ontwikkelingsproject in Malawi waar onder meer Macadamia-plantages worden geëxploiteerd, een weeshuis wordt onderhouden en andere belangrijke voorzieningen worden aangelegd. ''Dit evenement heeft weer een grote bijdrage geleverd aan dit project en daar zijn we iedereen die op welke manier dan ook maar heeft meegewerkt enorm dankbaar voor,' aldus De Wild.'

www.grow4life.nl