BARNEVELD - Zitplaatsen voor het benefietevenement Grow4Life op vrijdag 10 november vinden gretig aftrek. Dat meldt Ben de Wild namens de organisatie.

We zitten inmiddels ruim over de helft van het aantal tafels dat we verkocht willen hebben, aldus De Wild. Grow4Life is een initiatief van de vier Barneveldse ondernemers Timo Kruft, Ben de Wild, Evert-Hein Schuiteman en Bert Hiemstra. Doel is om 50.000 euro in te zamelen voor een ambitieus project in het straatarme Malawi. Ondernemers en particulieren krijgen de gelegenheid om een tafel af te nemen tijdens het benefietevenement. “Onze gasten kunnen hier genieten van een avondje top-entertainment, een ludieke veiling en een spetterende afterparty”, aldus De Wild.
Het idee voor een benefiet ontstond bij een brainstorm over de verschillende business events die in de afgelopen jaren de revue gepasseerd zijn in Barneveld. “Dit soort events hebben vaak een commercieel karakter. Het leek ons leuk om dat commerciële er helemaal buiten te laten en als ondernemers te gaan voor het goede doel.”

Het doel dat gekozen is, staat dichtbij het Barneveldse bedrijfsleven, namelijk Stichting Raise. Deze stichting is actief in Malawi met de exploitatie van een boerderij met macadamianoten en drie weeshuizen. “Het doel is om hier een mini-economie te creeren voor de bevolking. Binnen vijf jaar moeten er 50.000 macadamiabomen geplant zijn.”

Ook bij het benefietevent Grow4life zijn? Reserveer dan nu jouw tafel hier.