BARNEVELD – Welk netwerkevent in Barneveld je ook bezoekt, grote kans dat Heleen Kleijer deze heeft georganiseerd. Organiseren en coördineren is wat deze jonge Kootwijkerbroekse ondernemer onder andere met heel veel passie doet.

We kunnen er even voor gaan zitten, want als zelfstandig ondernemer heeft Heleen een imposant aantal professionele rollen bij verschillende organisaties. We kennen haar natuurlijk als organisator van de evenementen van de BIK en de JOS en is ze een van de kartrekkers van Barneveld Tomorrow en BIZ de Briellaerd. Maar wat velen niet weten is dat zij nog veel meer doet dan “alleen” dat en heeft ze een grote klantenkring opgebouwd.

“Wat HELEEN doet is koers bepalen, organiseren, coördineren en verbinden. Dat is mijn passie en daar krijg ik veel energie van. Het helpt daarbij dat ik aan tafel zit bij zoveel verschillende ondernemersverenigingen, bedrijven en overleggen met bijvoorbeeld de gemeente of provincie. Ik kan daardoor heel snel schakelen. Waar anderen iets moeten opzoeken, kan ik vaak ter plekke antwoord geven.”

Wie denkt dat ze alleen voor ondernemersverenigingen werkt, heeft het echter mis. Met haar eigen bedrijf ‘HELEEN’ (voorheen Executive Touch) verzorgt ze ook on demand projectmanagement, eventmanagement en officemanagement voor bedrijven. Maar is ook regelmatig in Spanje te vinden bij haar vaste klantenkring.

Wil je een bedrijfsfeest organiseren, een conferentie of een dag waarin je relaties in de watten legt? HELEEN neemt je alles uit handen. “Ik ga daarbij veel verder dan het regelen van een locatie, de catering en de uitnodigingen. Mijn kracht is dat ik ook aan de ‘voorkant’ strategisch meedenk. Wat wil je bereiken? Welk programma past daarbij? En hoe verzorg je de follow-up? In de combinatie van strategie én uitvoering ligt mijn kracht.”

De jonge ondernemer is zelf natuurlijk ook lid van de JOS. Als organisator is ze vaak present bij borrels, bedrijfsbezoeken en uitjes. “Maar ik zou ook meegaan als het niet mijn werk was. De JOS is namelijk gewoon een gezellige club! Ben je nog geen 45 jaar en heb je een eigen bedrijf? Dan is het een aanrader om je aan te sluiten.”

www.josbarneveld.nl