KOOTWIJKERBROEK - De Stroese ondernemer en helikopterpiloot Pieter de Kruif heeft Heliflight overgenomen van Gert van den Bosch. 

Heliflight verzorgt onder meer charters, rondvluchten en beveiligings- en bewakingsvluchten. Ook worden de helikopters van het bedrijf regelmatig ingezet bij onder meer open dagen, evenementen en festivals. Bij Heliflight werken 3 vaste medewerkers en 25 parttime piloten en crewmembers. Voor hen verandert er weinig. De uitvalsbasis van het helikopterbedrijf Heliflight blijft gevestigd aan de Wesselseweg in Kootwijkerbroek. Het kantoorpersoneel gaat opereren vanuit de vestiging van De Kruif Machines in Stroe.

“Als piloot en organisator van rondvluchten was ik al betrokken bij Heliflight”, vertelt Pieter de Kruif. “Ik heb er veel zin in om nu samen met zoon Gerrit verder aan de slag te gaan met het uitbouwen van dit mooie bedrijf. We hebben de laatste tijd een aantal mooie, vaste opdrachten voor de overheid en defensie binnengehaald. De komende tijd wil ik dat aantal civiele en zakelijke opdrachten uitbouwen. Ook voor ondernemers bieden helikopters kansen. Stel dat je bijvoorbeeld een zakelijke afspraak in België of Duitsland. Dan is een helikopter een ideaal vervoersmiddel.”

www.heliflight.nl