BARNEVELD - Hiemstra Publiciteit gaat vanaf januari 2017 verder onder de naam Hiemstra Media. De nieuwe bedrijfsnaam sluit volgens eigenaar Bert Hiemstra beter aan bij wat de Barneveldse media-onderneming kan betekenen voor bedrijven en organisaties.

“Hiemstra Media is gespecialiseerd in het maken van overtuigende content. Vanuit een focus op inhoud verzorgen we teksten, fotografie en vormgeving voor alle soorten offline en online media-uitingen. Ook denken we met bedrijven en instellingen mee over hun marketing- en communicatiestrategie. We verzorgen nog altijd publiciteit, maar ondersteunen onze klanten tegenwoordig ook met tal van andere vraagstukken op het gebied van media, marketing en communicatie”, vertelt Hiemstra.

Ambities
Hiemstra Media werkt zowel rechtstreeks voor een brede klantenkring (profit en non-profit, B2C en B2B) als in opdracht van andere media-, communicatie- en internetbureaus. Daarnaast geeft het eigen woonkranten en zakelijke magazines uit. “Als mediabedrijf zijn we in tien jaar tijd flink gegroeid en ook voor de komende periode hebben we volop ambities. Met de lancering van onze nieuwe bedrijfsnaam en huisstijl zijn we daar helemaal klaar voor”, zegt Hiemstra.  

Overname
De nieuwe positionering volgt kort op een andere verandering binnen het snelgroeiende mediabedrijf. Onlangs nam Hiemstra Media al Fotografie Barneveld over, dat beschikt over een eigen fotostudio en zich zowel richt op de particuliere als zakelijke markt. Fotografie Barneveld blijft onder eigen naam actief.