BARNEVELD - Al zo lang als hij zich kan herinneren speelt SDV Barneveld een rol in het leven van ondernemer Etiën van de Beek. Het was de club waar hij jarenlang voetbalde en waar hij later als vanzelfsprekend sponsor werd.

Voetballen doet hij niet meer en zijn kinderen geven de voorkeur aan hockey, maar als ondernemer bezoekt hij nog regelmatig het vertrouwde terrein van SDV Barneveld. Als Zilverhaan voelt hij zich, met zijn bedrijf Hype Automatisering, nog steeds nauw betrokken bij de club. “Door sponsor te zijn, laten we als Hype onze betrokkenheid zien bij de club en bij het Barneveldse maatschappelijke leven. Dat vind ik belangrijk.”

Slimme IT-oplossingen
Zijn onderneming, gevestigd op de Briellaerd in Barneveld, draait als een zonnetje, geeft hij aan. Met een team van zo'n twintig medewerkers worden dagelijks slimme en innovatieve IT-infrastructuren gerealiseerd bij een groeiende klantenkring. “Het slim inzetten van IT-oplossingen is onze kracht en onze passie”, geeft hij aan. “Dat realiseren we door de inzet van een ijzersterk en betrokken team van zeer ervaren specialisten die hun sporen hebben verdiend. Specialisten die verder gaan dan een ‘out of the box’ product en dat wordt enorm gewaardeerd.”

De bijeenkomsten van de businessclub probeert hij regelmatig te bezoeken. “Dat bijvoorbeeld Dwight Lodeweges is uitgenodigd vind ik geweldig. Een trainer hier uit de buurt die zoveel heeft meegemaakt, echt de moeite waard.”

www.hype.nl