EDE - Op 16 oktober 2024 wordt de Innovatieprijs Regio Foodvalley 2024 uitgereikt aan de meest innovatieve ondernemers. De prijzen worden uitgereikt in de sectoren: Maakindustrie / Energie- en Milieutechnologie, Agrifood en ICT.

Ondernemers met innovatieve, slimme producten, diensten of processen, ontstaan uit een samenwerking én die bijdragen aan een circulaire economie, kunnen zich tot en met 25 augustus aanmelden.

Een voordrachtscommissie draagt uit alle inzendingen vijf kandidaten per categorie voor, waarna de vakjury bekendmaakt welke drie ondernemers voor de prijs worden genomineerd. In Regio Foodvalley werken we als overheden, ondernemers en onderwijsinstellingen samen aan duurzame oplossingen.

Ondernemers bedenken slimme ideeën en praktische oplossingen en werken vaak op een onverwachte manier samen met andere ondernemers. Aan hen wordt de Innovatieprijs Regio Foodvalley uitgereikt. Vorig jaar nam Saia Robotics uit Wageningen deze prijs in ontvangst. De prijsuitreiking vindt ook dit jaar plaats in de Mauritskazerne in Ede.

www.innovatieprijsregiofoodvalley.nl