De JOS heeft voor donderdag 12 december een interessante inspiratiesessie op het programma staan met marketinggoeroe Jacco Bouw.

Bouw heeft zijn sporen verdiend als oprichter van het bedrijf Webpower. Webpower is grote e-mailspecialist met kantoren in Nederland en Europa met ook een leidende positie in de Chinese markt.

China
Jacco Bouw vertrok in juli bij Webpower om zich meer te focussen op China. Ook gaat hij met zijn kennis en ervaring andere Europese organisaties bijstaan in het betreden van de Chinese markt.

Het belooft een inspirerende avond te worden, vertelt Hilde Brouwer namens de JOS. “Ik denk dat ook veel Barneveldse bedrijven interesse hebben om voet aan de grond te krijgen in deze markt. Jacco geeft ons een inkijkje in de Chinese zakelijke cultuur en de lessen die hij daar geleerd heeft. Hij heeft daar inmiddels 9 kantoren met enkele honderden werknemers. We zijn er supertrots op dat hij deze avond wil verzorgen. En zoals bij veel van onze JOS-bijeenkomsten zijn ook de leden van de BIK van harte welkom.”

Bezoekers van de inspiratiesessie worden tijdens de avond culinair verzorgd door het team van ‘t Hoefslag.

Wat: Inspiratiesessie
Met wie: Jacco Bouw
Waar: Partycentrum ‘t Hoefslag
Hoe laat: 19.30 uur
josbarneveld.nl