BARNEVELD - Barneveld en omgeving is continu in beweging en staat bekend als één van de meest bedrijvige regio’s in de Benelux. Voeg hier nog eens het vrije verkeer van personen, goederen, diensten en kapitaal binnen de EU bij en je hebt een mix die veel kansen biedt voor groei. De toenemende globalisering zorgt er daarbij voor dat de drempel om internationaal te ondernemen steeds lager komt te liggen.

Nu leidt dit grotere speelveld ook tot nieuwe vragen. Denk bijvoorbeeld aan omzetbelasting, inhuur van buiten-lands personeel of het rapporteren van een buitenlandse deelneming. Vragen waar Visser & Visser raad mee weet. Lokale marktkennis, fiscale en juridische kennis bepalen het beleid van internationaal zakendoen. Of het nu gaat om het openen van een nieuwe vestiging of een overname; het zijn vraagstukken waar u mee te maken krijgt als u zaken doet over de grenzen.

Uitbreiding V&V International Business
Om u optimaal te kunnen faciliteren investeren wij als Visser & Visser volop in internationale netwerken en trekken wij ook mensen aan die gewend zijn om zaken te doen in een internationale context. Recent hebben wij onze nieuwe collega Erik Bakker (foto) mogen verwelkomen. Hij staat vanuit onze vestigingen in Barneveld en Rotterdam klaar om ondernemers te helpen bij het internationaal zakendoen. Erik heeft een aantal jaren bij een internationale onderneming gewerkt en heeft een uitgebreid netwerk zowel in binnen- als buitenland. Hij stelt zijn kennis en internationale netwerk graag aan u beschikbaar om u op een laagdrempelige manier te assisteren en te adviseren. Eens doorpraten over wat Visser & Visser voor u kan betekenen in het internationaal zakendoen? Maak gerust een vrijblijvende afspraak via hbakker@visser-visser.nl.

www.visser-visser.nl