BARNEVELD - Door hun volle agenda’s zijn juist ondernemers gebaat bij persoonlijke begeleiding bij het sporten. De Personal Training Box, een concept van ITS Personal Training, komt daaraan tegemoet. 

Het concept is zo succesvol dat oud-zwemtopsporter Allan Barends en Bas Markies (meervoudig Nederlands kampioen tienkamp) recent een nieuwe trainingslocatie openden aan de Van Zuilen van Nieveltlaan in Barneveld. Het pand waarin voorheen Bruinekreeft Techniek was gevestigd (naast Van de Fliert) biedt niet alleen voldoende ruimte, maar ook een mooie ligging naast een perfecte outdoor-locatie: het Schaffelaarsebos. ,,We groeiden harder dan we hadden verwacht,’’ vertelt Bas Markies. ,,Met name ondernemers zijn gebaat bij onze persoonlijke aanpak van één-op-ééntraining en trainingen in kleine groepen.’’

,,Ondernemers kiezen vooral voor ons omdat wij niet gebonden zijn aan strakke openingstijden. We kunnen dus meebewegen met volle agenda’s, maar we zijn ook een stok achter de deur. Ze zijn zich ervan bewust dat we op ze staan te wachten en zeggen daardoor niet snel af. Hierdoor is 80 procent van onze klanten in staat om hun doelen te bereiken. Bij zelfstandig trainen ligt dat percentage veel lager.’’ Daarnaast biedt ITS Personal Training een concept aan met de naam pt@theoffice waarbij getraind wordt op de werkvloer, wat het ziekteverzuim verlaagt en de werksfeer verhoogt.

www.itspersonaltraining.nl