BARNEVELD - Janse & Berkhof Tuinen heeft René Brand Hoveniers overgenomen. Per 1 november zijn de projecten officieel overdragen aan dit Barneveldse hoveniersbedrijf.

Zowel de dienstverlening als de service van Janse & Berkhof Tuinen en René Brand Hoveniers sluiten goed bij elkaar aan, geven beide ondernemers aan.Dirk-Jan Janse: “Wij zijn erg blij dat René Brand ons zijn onderneming en klanten toevertrouwt. Persoonlijke service is voor ons ontzettend belangrijk, en wij doen er alles aan om de klanten van René tevreden te stellen. Ons team kijkt dan ook erg uit naar de nieuwe projecten die door deze overname op ons pad komen.”

René Brand Hoveniers was lange tijd actief in de aanleg en het onderhoud van tuinen in Barneveld en omstreken. Eigenaar René Brand besloot een carrièreswitch te maken en zegt het hoveniersvak vaarwel.

De hoveniers van Janse & Berkhof Tuinen zijn gespecialiseerd in tuinontwerp, -aanleg, -onderhoud en boomverzorging voor particulieren, bedrijven en campings. De hoveniers hebben ruime ervaring in het realiseren van sfeervolle en natuurlijke tuinen. Met het team van vijf deskundige hoveniers behoort Janse & Berkhof Tuinen tot één van de grotere hoveniersbedrijven van de regio.

janseberkhoftuinen.nl