KOOTWIJKERBROEK – Jansen Kootwijkerbroek is al vanaf 1935 een begrip in het dorp en het lijkt erop dat dit nog wel even zo blijft.

Jansen Installatie Kootwijkerbroek is gevestigd aan de Laageinderweg 49 in Kootwijkerbroek en werkt met een sterk team aan alle mogelijke installatiewerkzaamheden, het plaatsen van warmtepompen, airco's en zonnepanelen. Cor richt zich meer en meer op de (Scope)-inspecties van (elektrische) installaties terwijl Gina de leiding heeft in het Installatiebedrijf waar de zoons  Rick en Tim ook actief zijn.

“Een mooie ontwikkeling”, vertelt mede-eigenaar Gina Jansen. “Jansen is inderdaad een echt familiebedrijf en het is fijn om te zien dat onze beide zoons dit goed oppakken. Rick is elektromonteur en Tim is werktuigbouwkundig installateur, dus ze vullen elkaar ook nog heel goed aan.”

Certificering Gasketelwet
Actueel bij Jansen Kootwijkerbroek is de CO-certificering die is ingesteld als gevolg van de Gasketelwet. Nu mag elk bedrijf een ketel plaatsen of onderhouden. Vanaf 1 januari moet je hier als bedrijf gecertificeerd voor zijn. Daar is Jansen Kootwijkerbroek druk mee bezig. Eén dezer weken is de certificering rond. “Ook weer een belangrijke stap in het bedrijf. Op deze manier kunnen we onze steeds verder groeiende klantenkring nog weer beter van dienst zijn.’’

www.janseninstallatie.nl