KOOTWIJKERBROEK – Aan de Laageinderweg in het buitengebied van Kootwijkerbroek is vanaf 1934 Installatiebedrijf Jansen Kootwijkerbroek gevestigd. Cor Jansen is de derde generatie die dit bedrijf samen met zijn vrouw Gina voortzet. Ook werkt inmiddels de vierde generatie mee in het bedrijf; Rick en Tim.

In 1989 kwam Cor meewerken in het bedrijf. Hij had de opleiding elektrotechniek afgerond. Vanaf dat moment is Installatiebedrijf Jansen gespecialiseerd in de volle breedte van de ‘Installatietechniek’. Al die jaren heeft Cor niet stilgezeten met leren en om bij te blijven doet hij dit nog steeds. Er verandert veel in de techniek en vooral in de regelgeving en dat is ook goed. Want er gebeuren nog steeds teveel ongelukken, door slecht geïnstalleerde installaties.

Gecertificeerde vakmensen
Met ons team van 10 man, welk allemaal zeer betrokken zijn en hun werk leuk vinden, zijn wij een kleinschalig bedrijf. Wij vinden het belangrijk dat ons personeel zich blijft ontwikkelen op gebied van de installatietechniek. Zo streven wij ernaar ons personeel op de hoogte te houden van de nieuwste regels, cursussen en certificeringen.

Door jarenlange ervaring zijn wij thuis in vele facetten van het installatievak. Naast gas, water, sanitair, verwarming, dakgoten, zink- en koperwerk, rioolonderhoud, verzorgen wij ook elektra, elektra-inspecties, aanleg en onderhoud voor duurzame energie door middel van biomassagestookte ketels. Wij zijn een F-gas gecertificeerd bedrijf, bij plaatsen en onderhoud van airco’s en ons bedrijf is in het bezit van het OK CV- kwaliteitslabel. Daarnaast zijn wij specialist op het gebied van kalverstalautomatisering en ventilatiesystemen.

Wij staan in het Register Comfortinstallateurs voor specialisten in meer comfort en veiligheid in huis. Wij willen het graag voor iedereen, maar vooral voor ouderen en bewoners met beperkingen, mogelijk maken om langer zelfstandig thuis te blijven wonen met meer comfort en veiligheid. 

Comfortoplossingen
Wij bieden comfortoplossingen aan, die er ook nog mooi uitzien! Bijvoorbeeld extra steunen in de badkamer, een douchezitje of een extra toilet. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden om apparaten draadloos of op afstand te bedienen. Daarbij valt te denken aan verlichting, deuren, hekken, maar ook de verwarming.

www.janseninstallatie.nl