BARNEVELD - De Barneveldse ondernemer Joop van Veelen is benoemd tot voorzitter van de brancheorganisatie Platform Promotional Products(PPP).

Van Veelen was al eerder voorzitter en actief binnen het bestuur. Hij neemt de voorzitterstaak voor één jaar op zich en gaat in die periode op zoek naar een nieuwe voorzitter voor een langere periode. Platform Promotional Products ondersteunt haar leden in verantwoord en ethisch ondernemen door onder meer educatie, voorlichting en de PPP CSR certificering.

De onderneming Procomm van Van Veelen behaalde vorig jaar het gouden PPP CSR-certificaat. “Procomm doet zaken met bedrijven die hun zaken op orde hebben", aldus Joop van Veelen. "Door de grote diversiteit aan fabrieken en de import uit China hebben wij bewust gekozen voor een aantal ‘preferred suppliers’ die over voldoende kennis en middelen beschikken om te voldoen aan de wet- en regelgeving, en meer dan dat. En dat is door de breedte en de diepte van het assortiment promotionele artikelen bepaald geen sinecure.’ De toegevoegde waarde van Procomm in de keten is, naast het voeren van een verantwoord assortiment, ook om de klanten te wijzen op de juiste toepassing en de meerwaarde van het promotioneel product.

 procomm.eu