BARNEVELD – Mag het nog, een terugblik op 2019? De JOS vindt van wel, want 2019 was meer dan de moeite waard!

Een mijlpaal werd bereikt met een gezonde groei van veertien nieuwe leden! De ambitie van de JOS is om in 2020 door te groeien naar honderd leden. 
Het jaar startte in januari met de nieuwjaarsreceptie bij EeStairs, gevolgd door de Algemene Ledenvergadering bij Soeterboek Schoenen en een bedrijfsbezoek in het voorjaar in de Bijlmerbajes. De zeildag in Bunschoten en de presentatie recent van ondernemer en oud-Barnevelder Jacco Bouw waren memorabele hoogtepunten waar de JOS met plezier op terugkijkt.

Inspiratiesessie
“Jacco was anderhalf uur aan het woord, maar de aanwezige ondernemers hadden best nog langer naar hem willen luisteren", vertelt bestuurslid Hilde Brouwer. Jacco Bouw, oprichter van Webpower (9 kantoren, enkele honderden werknemers) inspireerde JOS- en BIK-leden 12 december met een inspirerend en bevlogen betoog over manieren om de klant online te bereiken. De opkomst was met zo’n zeventig aanwezigen boven verwachting en de drive en het enthousiasme van Jacco werden zeer gewaardeerd én beantwoord met de nodige interactie vanuit de zaal. Voor herhaling vatbaar dus, deze vorm van inspiratiesessies.

Kom in beweging
JOS-leden opgelet! Ben jij of ken jij een ondernemer met een goed verhaal? Heb je nieuws te delen via de nieuwsbrief? Borrelen er goede ideeën bij je op voor een interessant bedrijfsbezoek? Kom in beweging en stuur een mail naar info@josbarneveld.nl!

www.josbarneveld.nl

JOS Barneveld is een netwerkclub voor jonge ondernemers. Je kunt lid worden wanneer je ondernemer bent of een vrij beroep uitoefent in de gemeente Barneveld, niet ouder bent dan veertig jaar bent en actief bent in de industrie, handel of dienstverlening.