BARNEVELD – Een unicum in de geschiedenis van de JOS: de Algemene Ledenvergadering op donderdag 26 maart werd (noodgedwongen) online georganiseerd.

Alle JOS-leden kregen van tevoren een uitnodiging van het bestuur met daarin een link naar een online omgeving. Na enige vertraging vanwege technische uitdagingen is de vergadering uiteindelijk goed verlopen, vertelt bestuurslid Hilde Brouwer. Net als anders werd de agenda doorlopen, waarin onder meer aandacht was voor de financiën van de JOS. Na stemming werd besloten tot een contributieverhoging van dertig euro. “Dat heeft onder meer te maken met de extra kosten die we maken door het openstellen van activiteiten voor BIK-leden. Als realatief kleine club van 85 mensen vraagt dat financieel gezien om wat meer vet op de botten.”

Afscheid werd genomen van Anna-Marie Gelderblom-Soeterboek en er was aandacht voor de komst van twee nieuwe bestuursleden: Winny van Engelenhoven (advocaat bij Van Veen Advocaten) en Rutger Wekking (verzekeringsadviseur bij DBA Advies).

 Na het succes van voorgaande keren organiseert de JOS op 19 november opnieuw een inspiratiesessie, deze keer met spreker en ondernemer Erik van Donselaar van Van Donselaar Tenten: een wereldwijd opererende onderneming die tijdelijke accommodaties verhuurt en opbouwt. “We zijn er trots op dat hij op onze uitnodiging ingaat. Voorgaande edities waren een groot succes en ook dit keer zal er ongetwijfeld veel belangstelling zijn voor deze avond.”

www.josbarneveld.nl