BARNEVELD – Bij de JOS worden nieuwe leden van harte welkom geheten. Zoals Dick van Putten, bedrijfsmakelaar in Barneveld, die sinds een half jaar onderdeel uitmaakt van de jonge businessclub en in die periode met plezier een aantal bijeenkomsten bezocht.

Het jaarlijkse zeiluitje op de Abel Tasman bijvoorbeeld, waar niet alleen zon, wind en een heerlijke temperatuur een rol speelden, maar waar uiteraard ook volop gelegenheid was voor gezelligheid en netwerken. Samen met 45 andere JOS-leden stapte Dick op 7 september de boot op voor een vaartocht over het Markermeer. “Leuk, al die jonge ondernemers bij elkaar. Dan krijg je vanzelf interessante gesprekken. Niet alleen over werk en ambities en hoe je bepaalde zaken aanpakt, maar ook over je privé en andere zaken in het leven die belangrijk zijn.”

Dick ging een half jaar geleden van start met ZAAK bedrijfsmakelaars. Zeker als nieuwe ondernemer is een lokaal netwerk belangrijk. “Als je in gesprek bent met andere ondernemers hoor je natuurlijk wel het één en ander. Iemand zoekt op termijn een nieuwe bedrijfshal. Of is geïnteresseerd in bouwgrond. Dat kan in de toekomst leiden tot een mooie samenwerking in wat voor vorm dan ook. Maar de JOS biedt vooral een mooi netwerk waarin ondernemers elkaar kunnen versterken en helpen. En natuurlijk met ruimte voor gezelligheid.”

Wildavond
De geplande Wildavond bij 't Hilletje in Kootwijk op 23 november is een voorbeeld van zo’n evenement waarin deze ingrediënten samenkomen, gecompleteerd met smakelijke wildgerechtjes en bijpassende wijnen. Er vertrekt een bus om 18.30 uur vanaf de Vetkamp. De inloop in ‘t Hilletje is vanaf 19.00 uur. Zet 'm alvast in je agenda en meld je online aan via de website van de JOS.

www.josbarneveld.nl