BARNEVELD - JOS Barneveld werkt samen met de gemeente voor de ZomerOndernemer. De ondernemersvereniging biedt jonge ondernemers de gelegenheid om te bouwen aan hun netwerk.

Dat laat bestuurssecretaris Hilde Brouwer weten. De ZomerOndernemer geeft enthousiaste en gemotiveerde jongeren een kans om in de zomervakantie een vliegende start te maken met een eigen onderneming. Namens de JOS schoof Hilde eind oktober aan bij een bijeenkomst bij de gemeente. Daar nodigde zij de jonge ondernemers uit aan te schuiven bij de bijeenkomsten van de JOS. “De perfecte gelegenheid om kennis te maken met onze leden en te zien wat zakelijk Barneveld te bieden heeft”, vertelt Hilde. “Andersom kunnen wij als leden op deze manier onze kennis en ervaring delen. En waar mogelijk deze jongeren helpen bij de start van hun eigen onderneming. Zo ontstaan er nieuwe verbindingen en dat biedt mooie kansen voor de toekomst.”

www.josbarneveld.nl

JOS Barneveld is een netwerkclub voor jonge ondernemers. Je kunt lid worden wanneer je ondernemer bent of een vrij beroep uitoefent in de gemeente Barneveld, niet ouder bent dan veertig jaar bent en actief bent in de industrie, handel of dienstverlening.