VOORTHUIZEN - Continue IT viert dit jaar een jubileum; de onderneming uit Voorthuizen bestaat 25 jaar. Dat wordt gevierd met een inspirerend klantevent, maar het jubileum onderstreept bovendien het succes waarmee het IT-bedrijf bestaande klanten aan zich weet te binden én nieuwe klanten weet te overtuigen.

Waarin Continue IT zich onderscheidt? “We binden onze klanten aan ons met bewezen kennis en een grote flexibiliteit. Zónder contract, en dat is uniek in deze branche”, vertelt oprichter en directeur Jan van Hoorn. Tel daarbij op dat Continue IT voldoende specialisten in huis heeft om een brede IT-kennis te garanderen en klein genoeg is voor een persoonlijke aanpak, en je hebt in een paar zinnen het bewezen succes van de organisatie getypeerd. Met name het relatief kleinschalige karakter van Continue IT is een belangrijke pijler, aldus Van Hoorn. “We werken hier met tien mensen, dus een persoonlijke aanpak is gegarandeerd. Iedere medewerker is bekend met iedere klant en ons dienstenpakket is compleet: naast ICT en levering van hard- en software doen we ook telefonie. We zijn bovendien al jarenlang gecertificeerd partner van partijen zoals HP en Microsoft.”

Maar ook organisaties met een eigen IT’er of systeembeheerder in dienst kunnen bij Continue IT terecht. Vanwege hun kennis wordt er behoorlijk aan deze mensen getrokken op de arbeidsmarkt, vertelt Van Hoorn. Ook daarin voorziet zijn onderneming in een behoefte: het tijdelijk plaatsen van personeel om onderbezetting op te vangen, maar ook wanneer er extra kennis of capaciteit nodig is.  “Het gaat altijd om tijdelijke of periodieke plaatsing. Denk aan een dag in de maand voor een periode van een aantal weken. Ook daarin hoeven we geen contract aan te gaan. Dat maakt het voor beide partijen flexibel en we helpen onze klanten er enorm mee uit de brand.”

www.continue.it