BARNEVELD - BDG Beveiliging heeft recent het Keurmerk van de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB) in ontvangst genomen.

In het audit-rapport van de VEB wordt BDG Beveiliging gepositioneerd als ‘een jong bedrijf met ervaren management’. De auditoren complimenteren het bedrijf verder met een ‘nuchtere en heldere kijk op beveiliging’ waarbij ‘korte lijnen zorgen voor daadkracht’ en de zaken ‘organisatorisch goed geregeld’ zijn. ,,Het is een mooie opsteker om van een externe partij bevestigd te krijgen dat de zaken voor elkaar zijn’’, reageert BDG-directeur Herman van Schaik. ,,Het is namelijk een waarborg dat onze vergunningen en verzekeringen up to date zijn en dat onze mensen op professionele wijze gescreend zijn. Daarmee onderscheidt BDG Beveiliging zich in de markt.’’

Verder stelt het VEB-keurmerk hoge eisen aan procedures en protocollen en waarborgt dat ze op een juiste en werkbare wijze worden opgevolgd. ,,Al met al een mooie opsteker’’, aldus Herman. BDG Beveiliging is actief in alarmopvolging, objectbeveiliging, tijdelijke beveiliging, mobiele surveillances, receptiediensten, bouwbewaking, collectieve beveiliging, faillissementsbeveiliging en beveiliging in de zorg.

bdgbeveiliging.nl