BARNEVELD - Een persoonlijk relatiegeschenk is wat DSB Printservice betreft dé trend voor de markt van relatiegeschenken. “Onze laser gaat de komende maanden op volle toeren draaien”, aldus Chantal Pieper.

DSB Printservice is gevestigd op bedrijventerein De Valk (Bellstraat) en beschikt als een van de weinige printbedrijven over een laser met een werkvlak van enkele vierkante meters. “Dat betekent dat we kleine én grote objecten kunnen voorzien van een persoonlijke tekst of logo. Materiaal dat de laser kan verwerken varieert van hout en rubber tot metaal, glas, rvs en marmer”, vertelt Chantal. Omdat we grote oppervlaktes aan kunnen, kunnen we elke vraag aan. Dat gaat van wijnkisten, wijnhangers en wijnkoelers tot puzzels, houten stoepborden, pennen en menukaarten. Je kunt het zo gek niet bedenken of de laser weet er raad mee.”

Verpakkingsmateriaal
DSB Printservice is specialist in verpakkingsmateriaal, maar kan klanten ook helpen aan gevelreclame. “Ook daarvoor wordt onze laser ingezet. De laser snijdt een object in elke gewenste vorm. Als klanten zelf nog geen idee hebben wat ze aan hun relaties willen geven tijdens de feestdagen, zijn ze bij ons ook aan het goede adres. Een kleine brainstorm over de mogelijkheden levert al snel gewenst resultaat”, vertelt Chantal. “We hebben al veel klanten voorzien van persoonlijk marketingadvies waarbij we de mooiste gepersonaliseerde producten en printmedia kunnen leveren. Daarbij staat DSB voor snelheid en flexibiliteit. We gaan echt tot het gaatje voor onze klant. Het is niet zelden last-minute-werk, maar daar draaien we onze hand beslist niet voor om.”

www.dsbprintservice.nl