BARNEVELD - Macro-econoom en publicist Edin Mujagic spreekt op dinsdag 29 mei in Barneveld over de toekomst van de euro en de opkomst van cryptocurrencies. De lezing is een initiatief van JonkerFieret Adviseurs en Accountants.

Mujagic is in 1977 geboren in Bosnië-Herzegovina en woont sinds 1992 in Nederland waar hij macro-economie heeft gestudeerd, aan de Universiteit van Tilburg. Daar heeft hij zich gespecialiseerd in monetaire economie en de centrale banken. Hij is het jongste lid ooit van de Monetaire Kring, een discussieforum bestaande uit de hoogste ambtenaren bij de centrale bank, het Ministerie van Financiën, hoogleraren economie en senior managers bij pensioenfondsen, banken en andere financiële instellingen.

De lezing van Mujagic is een initiatief van JonkerFieret Adviseurs en Accountants. “We willen graag kennis en informatie delen van deskundigen, die relevant is voor u als ondernemer”, aldus Ad Jonker en Albert Fieret. “Zeker in tijden waarin er unieke financiële experimenten plaatsvinden waarvan niemand weet wat de consequenties zijn, is het cruciaal om na te denken over de toekomst. Neem bijvoorbeeld quantitative easing door de ECB. Dat raakt iedere ondernemer, van zzp’er tot multinational. Dat roept vragen op over wat nog waardevast is. De lezing van Mujagic helpt om antwoorden te vinden op zulke vragen.”

De lezing vindt plaats in Museum Nairac in Barneveld. De deuren gaan op 29 mei open vanaf 19.30 uur, de lezing start om 20.00 uur. Na afloop is er gelegenheid om in discussie te gaan met een hapje en drankje. Kaarten voor de avond kosten 75 euro p.p., het aantal plaatsen is beperkt. Iedere bezoeker gaat naar huis met Mujagic's boek ‘Geldmoord’.

Aanmelden kan tot 15 mei via hvanginkel@jonkerfieret.nl.

jonkerfieret.nl