BARNEVELD - De Barneveldse ondernemer Marc van Maanen is een nieuw bedrijf gestart. Onder de naam SIMBA advertising gaat hij bedrijven helpen met online marketing en marketing automation.

"Onze kracht ligt in het aantrekken van latente bezoekers. Wij maken nieuwe klanten van mensen die jouw bedrijf nog niet kennen. Een onderneming weet vaak best goed te beschrijven wie hij aan wil trekken. Wij maken hier een profiel van en zorgen dat juist deze mensen online bereikt worden. Dat kan met online advertising, zoals Facebook en Instagram, maar ook met remarketing of Google-services.
We hebben een bewezen succesvolle strategie, die er voor zorgt dat deze mensen niet alleen je advertenties zien, maar ook je website bezoeken en daar een conversie doen (zoals een aankoop of een inschrijving). Vaak koppelen we dat met marketing automation. Dat wordt door veel ondernemers nog niet ingezet. Het levert niet alleen veel inzicht op in klantgedrag, maar helpt ook om mensen echt over de streep te trekken en jouw dienst of product te gaan gebruiken."

www.simba-advertising.nl