BARNEVELD - De Meerwaarde organiseert op maandag 17 februari voor het vierde achtereenvolgende jaar ‘Samen broeden, gewoon… een eitje'.

Het thema van de avond is ‘Waardengedreven Leiderschap'. Gastspreker is Gabriël Anthonio, voorzitter raad van bestuur bij Verslavingszorg Noord Nederland en hoogleraar in de Sociologie van Leiderschap, Organisatie en Duurzaamheid. Hij neemt zijn gehoor mee langs concepten uit de wetenschap, praktijkvoorbeelden en inspirerende verhalen.

Na de inspiratiesessie van Gabriël Anthonio vinden er informatieve en interactieve workshops plaats. De deelnemers gaan op verschillende manieren in gesprek en gaan aan de slag met waardengedreven leiderschap.

De bijeenkomst wordt afgesloten met een Meat & Eat, waarbij er onder het genot van een hapje en drankje ook volop gelegenheid is om elkaar te ontmoeten.

Het is de vierde keer dat De Meerwaarde een ‘Samen broeden’ organiseert. Het doel van de bijeenkomsten is om bedrijven, instellingen en onderwijs samen te brengen en het belang van samenwerking te onderstrepen. De editie vorig jaar werd bezocht door ruim honderdvijftig deelnemers.

Programma
Het programma in De Meerwaarde (Rietbergenlaan 6) gaat van start om 16.30 uur met een welkomstwoord. Na de Meet & Eat wordt de bijeenkomst om 20.00 uur afgesloten.

Aanmelden is noodzakelijk en kan via www.demeerwaarde.nl.