KOOTWIJKERBROEK – Beleving in combinatie met smaakvol, ambachtelijk bereid eten. Daar gaat het om bij Meester in Catering. Justus van de Geer draait zijn hand dan ook niet om voor een hele zalm op het vuur. En tekent graag voor wildgerechten op de barbecue. Maar het belangrijkste? “Wat de klant zijn gasten wil voorzetten, maken wij voor hem klaar.”

En dat het liefst met verse producten die uit de buurt komen en waarvan hij de herkomst kent, vertelt Justus. In zijn manshoge koeling hangen daarom regelmatig reebokken, hazen en wilde zwijnen uit de regio. En kippen haalt hij bij bekende leveranciers in de buurt. Als zoon uit een slagersfamilie weet hij als geen ander hoe hij vlees verwerkt tot smaakvol eten, vertelt hij. Wekelijks staat hij onder de naam Meester Poeliers op verschillende markten in de omgeving, en daar weten klanten hem al jarenlang te vinden voor kipspecialiteiten, soepen en kant-en-klare verse maaltijden. In het verlengde hiervan is Meester in Catering ontstaan; een cateringconcept waarbij al dit lekkers wordt ingezet op feesten en partijen bij particulieren en in toenemende mate bij bedrijven. Van een lopend buffet tot complete diners, en van live cooking tot hapjes tijdens een borrel. Of een barbecue of buffet voor kleinere groepen, al vanaf zes personen. 

Totaalconcept
Uitgangspunt bij Meester in Catering? “Dat is natuurlijk wat de klant wil eten en zijn gasten wil voorzetten. Wild, vis, gevogelte, vegetarisch. Wil je een lopend buffet, een diner, live cooking op vuur? Werkelijk alles is mogelijk. Onvergetelijke momenten creëren, daar gaat het ons om. Of het nu gaat om een barbecue of receptie, zakelijk of particulier; we maken van elk evenement een feestje. Daarbij draait alles om ontzorging. Van A tot Z. Want we kunnen alles regelen wat er buiten het eten om bij een feest komt kijken: tenten, parkeer- en verkeersregelaars, tafels en stoelen. Daarvoor zoeken we graag de samenwerking met vaste partners in ons netwerk. En dat totaalconcept maakt ons uniek in deze branche: je hebt één adres voor je complete feest.”

Verse streekproducten
Dat nagenoeg alles vers wordt bereid in eigen keuken én zoveel mogelijk wordt gewerkt met streekproducten is voor Meester in Catering vanzelfsprekend, geeft Justus aan. “Is uw interesse gewekt, bel gerust met Justus om uw feest te bespreken!”

www.meesterincatering.com