BARNEVELD – Leden van de BIK en de JOS die in september mee willen op jubileumweekend kunnen zich tegen een gereduceerd tarief aanmelden. 

Leden van beide ondernemersverenigingen (en partners) kunnen voor honderdvijftig euro per persoon deelnemen aan het lustrumweekend. De resterende kosten worden door het bestuur gedekt. Dat maakt Heleen Kleijer namens het bestuur bekend. Reden van de korting is dat het bestuur graag ziet dat alle leden tijdens het jubileumweekend meegaan naar Rotterdam. Door het bedrag te verlagen willen zij het weekend voor alle ondernemers mogelijk maken.

Het weekend wordt georganiseerd ter ere van het vijftigjarig jubileum van de BIK. Op 20 en 21 september worden de deelnemende leden tegen het einde van de ochtend ontvangen in Hotel nhow in Rotterdam. Na het inchecken volgt een uitgebreide lunch waarmee het feestweekend officieel van start gaat.

Tegen de middag gaat het gezelschap gezamenlijk op pad voor onder meer een rondleiding over het RDM-terrein; dé plek voor innovatie in de Rotterdamse haven. Zo zien leden waar technische projecten worden ontworpen, ge-prototyped, geassembleerd en getest. Na de rondleiding wordt het gezelschap getrakteerd op een cursus Plat Rotterdams van de bekende Rotterdammer Roel Pot met aansluitend een diner op een luxe jacht.

Ook op zaterdag kunnen de leden rekenen op een vol programma. Onder leiding van professionele gidsen gaan ze op verkenningstocht door Rotterdam, waarna zij in Café Rotterdam worden ontvangen voor een uitgebreide lunch; de afsluiter van het jubileumweekend van de BIK.

Wie wil deelnemen aan het weekend kan zich registreren via de uitnodigingslink die alle leden van de BIK en JOS onlangs per e-mail hebben ontvangen. Voor vragen over het weekend kunnen leden terecht bij het bestuur. ?

 

www.bikbarneveld.nl