KOOTWIJKERBROEK – Een verhuizing of verbouwing vraagt meestal om de nodige aanpassingen in het interieur van een woning of kantoor. Hiervoor wordt Melleni van Middendorp, van Melleni Interieurdesign door een groeiend aantal opdrachtgevers ingeschakeld.

"Dat doe ik met een goed oog voor styling, maar ook door een project bouwkundig te benaderen. Dat doet ik eigenlijk altijd door eerst op locatie kennis te maken en te inventariseren wat een klant nodig heeft. Bij een uitbouw bijvoorbeeld kan het lastig zijn om van je bestaande interieur een eenheid te maken met het nieuwe gedeelte dat aangebouwd wordt. Maar ook word ik ingeschakeld door mensen die de indeling van hun woning helemaal anders willen of hun interieur willen veranderen. Ik rond nu bijvoorbeeld net een traject af met een klant die net verhuisd is naar een nieuwbouwwoning. Daar komt natuurlijk het nodige bij kijken. Ik heb de hele projectmanagement op me genomen en in nauwe samenwerking met de aannemer geholpen met vergunningen, planningen, constructieberekeningen, materialenlijst, prijsvergelijking en budgetbeheer. En ze bovendien geadviseerd over de complete interieurinrichting. Superleuk om te doen, en voor deze klant een hele zorg en tijdsinspanning minder.”

“Ook in de zakelijke markt zet ik mijn expertise en ervaring in. Denk aan het inrichten van een kantoor- of ontvangstruimte waar iedereen zich thuisvoelt en waar in een prettige ambiance optimaal gewerkt kan worden.”

www.melleni-design.nl