BARNEVELD – 1.200 leden die wekelijks sportief plezier beleven op de grasmat van SDVB. Dat vormt voor Korstiaan Versteeg, algemeen directeur van Auto Versteeg Buurman Groep, de voornaamste reden om de club te sponsoren en actief de businessclubbijeenkomsten te bezoeken.

Dat doet de van oorsprong Voorthuizense onderneming sinds een jaar of tien. Zelf voetbalde Korstiaan als geboren en getogen Voorthuizenaar jarenlang bij VVOP. Zijn drie kinderen vonden vanuit Barneveld hun weg naar de velden van SDVB. Een mooie club, vindt hij, waar ook zijn collega's Bert Pater en Wouter Buurman regelmatig te vinden zijn en de activiteiten van de businessclub graag bezoeken.

The Carcleaner
Auto Versteeg Buurman is uitgegroeid tot een gerenommeerd speler in de regionale autobranche. Op zakelijk gebied zit de onderneming dan ook alles behalve stil. Auto Versteeg Buurman bestaat inmiddels uit acht bedrijven, waaronder een leasemaatschappij, zes autobedrijven en poetsbedrijf The Carcleaner, dat in 2023 werd overgenomen en sindsdien gevestigd is op de locatie in Voorthuizen.Een mooie aanwinst, geeft Korstiaan aan. “Er werden voorheen al auto’s gepoetst bij Auto Versteeg Buurman, maar dit is van een ander, hoger niveau. Auto’s worden bij The Carcleaner van binnen en buiten als nieuw gemaakt: elke auto die hier door de poetsstraat gaat wordt niet alleen van buiten, maar ook van binnen grondig gereinigd. Na het reinigen, polijsten en coaten pakken we het interieur aan. Elk kruimeltje gaat er uit en daar gaan we heel ver in, waardoor je auto weer echt als nieuw is, tot onder de motorkap aan toe. Echt super.”

Niet alleen The Carcleaner werd ingelijfd, ook Autobedrijf Kroon (Suzuki) in Barneveld werd in 2023 overgenomen en kreeg de naam Auto Versteeg Buurman Barneveld Centrum.

www.versteegbuurman.com