KOOTWIJKERBROEK - Vanaf 1 september versterkt Fred Dörfel het team van MooiMerk. Fred is een super enthousiaste, nieuwsgierige en creatieve fotograaf. Na 14 jaar werkzaam te zijn geweest als foodfotograaf bij HANOS Horeca Groothandel, was de tijd rijp om een overstap te maken naar MooiMerk.

Oprichter Helmert van Reenen: “MooiMerk geeft merken een gezicht. We ontwerpen logo’s, huisstijlen en websites, passend bij de identiteit en merkwaarden van bedrijven. Met sprekende beelden creëren we een nóg meer persoonlijke uitstraling. We werken al sinds de start met een eigen fotograaf, vanaf september dus met twee.”

MooiBeeld
Helmert is ambitieus: “Naast portret-, interieur-, architectuur- en productfotografie voor klanten, zien we steeds meer vraag naar fotografie voor webshops en reclamebureaus. Daarom starten we na de zomer met een nieuw label: MooiBeeld. Met de ervaring van Fred in ons team zijn we slagvaardiger en sneller.”

Foodfotografie
Het specialisme van Fred is foodfotografie en foodstyling. Helmert: “Fred maakt de prachtigste beelden. Na het zien van de foto’s van Fred, loopt het water je letterlijk en figuurlijk in de mond.”

mooimerk.com