BARNEVELD - Cooster Coaching Accountants neemt afscheid van De Briellaerd. Deze zomer verhuist het accountantskantoor naar een karakteristiek pand op het Torenplein in Barneveld. 

Een langgekoesterde wens gaat daarmee in vervulling, laat directeur Frans Hazekamp weten. Het accountantskantoor nam tien jaar geleden het pand van Deloitte over aan de Koolhovenstraat in Barneveld. Sindsdien waren zij vaste bewoner van De Briellaerd. 

Groei
Per 1 augustus komt daar verandering in. Dan verhuizen de accountants naar ‘Het Notarishuys’. Een karakteristieke jaren ‘30 villa op het Torenplein in Barneveld. Midden in het centrum. Een pand dat volgens Hazekamp bij de accountants past en aansluit bij de langetermijndoelstellingen van Cooster Coaching Accountants. “De meeste beslissingen worden genomen aan de keukentafel. Dit kantoorpand sluit daar perfect bij aan”, vertelt Hazekamp. “Cooster is persoonlijk. Kiest altijd voor een menselijke benadering. Een sfeervol woonhuis is laagdrempelig en makkelijk te bereiken. Zeker omdat het kantoor midden in het centrum is. Dat maakt accountancy toegankelijker. Dat staat voor ons gelijk aan groei.”

War on talent
Cooster Coaching Accountants breidde de laatste jaren hun service en dienstverlening uit met een extra vestiging in Bilthoven en een zusteronderneming in Barneveld. Onder de naam ‘Cooster Finance Professionals’ gaat het team voor hun opdrachtgevers op zoek naar talent in financiën. “Een markt waar op dit moment natuurlijk veel te doen is”, vertelt Hazekamp. “Al belemmert ons dat niet. Wij kennen onze klanten goed en weten wat zij nodig hebben. We vinden daardoor altijd een ‘perfect match’. Zelfs in de ‘war on talent’, die op dit moment gaande is. Want voor onze klanten gaan we tot het uiterste.”

Bedankt!
Het team van Cooster Coaching Accountants kijkt met veel plezier terug op hun tijd op De Briellaerd. Ook mede-directeur Jan van Leeuwen, die jarenlang actief was binnen de ondernemersvereniging, vindt het jammer dat zij De Briellaerd nu verlaten, sluit Hazekamp af. “De Briellaerd is en blijft een bedrijventerrein met veel potentie. Wij willen alle bedrijven bedanken voor de mooie samenwerking in de afgelopen tien jaar. en zien jullie graag terug in ons nieuwe pand op Torenplein 25-27.”

cooster.nl