VOORTHUIZEN - Midden Nederland Makelaars (MNM) gaat een nieuw kantoorpand bouwen aan de Sportparkstraat in Voorthuizen. Boven het pand komen appartementen, die de Woningstichting Barneveld gaat beheren.

Het nieuwe kantoor van MNM krijgt een vloeroppervlakte van circa 200 m2. Het pand wordt voorzien van de nieuwe innovatieve huisstijl die MNM vanaf 2015 in meerdere kantoren zal gaan toepassen. De sloop van het huidige pand door Vink staat gepland voor het begin van 2015. Vanaf eind 2015 hoopt MNM de nieuwe huisvesting te betrekken.

Tijdens de sloop en bouw blijven de Voorthuizense makelaars uiteraard actief. Voor tijdelijke huisvesting is er overeenstemming bereikt met De Nooy Schildersbedrijf. Een gedeelte van het huidige winkelpand van het schildersbedrijf aan het Smidsplein wordt afgescheiden en als kantoor gebruiksklaar gemaakt voor MNM.

Midden Nederland Makelaars werkt als NVM kantoor in de gemeente Barneveld met twee vestigingen. Een vestiging aan de Kampstraat bij het NS-station in het centrum van Barneveld en een vestiging aan de Sportparkstraat in Voorthuizen. Ook in de toekomst blijft MNM de klant dichtbij faciliteren met deze twee vestigingen. 

mnm-bog.nl