Pratende en lachende relaties met een borrel in hun hand. De geur van versgebakken poffertjes met op de achtergrond het geluid van fanatiekelingen op de racesimulator: de opening van ons nieuwe pand. Het is helemaal naar onze wensen ingericht en voelt nu echt als thuis. Dit wilden wij delen met onze relaties, familie en vrienden. Zo hebben zij ook een beeld waar een groot deel van ons leven afspeelt.

Waar we normaal gesproken juist op bezoek gaan bij onze relaties, vonden we het nu tijd om onze eigen deuren te openen. Natuurlijk niet zonder een goede voorbereiding. Onze klanten genoten met volle teugen van een goed gesprek, verse poffertjes én van een lekker drankje. Na de rondleiding door ons nieuwe kantoor waagden velen zich nog even aan de racesimulator. Bloedfanatiek, met als doel: eindigen op de 1e plek op ons scorebord. In de avond verwelkomden we onze vrienden en familie. De dag werd afgesloten met een feest op het dakterras, inclusief livemuziek van Ivar on Sax en René van Duin. Het is leuk om te zien hoe onze geliefden genoten van de gezellige sfeer onder het genot van een hapje en een drankje.

Onze bedrijfsgeschiedenis als leidraad
We hebben een lange weg bewandeld om hier uiteindelijk met zijn allen te staan. Om dit te laten zien, hing door het hele pand de geschiedenis van Suite Seven en NeoSEM. Leuke foto’s, feitjes en mijlpalen kwamen terug in verschillende ruimtes. Zo gaven we onze familie en vrienden een kijkje achter de schermen. Van het ontstaan van Suite Seven op een klein zolderkamertje in 2012 tot aan de onvergetelijke wintersport in 2022. Tien memorabele jaren in een notendop samengevat op het grote doek.

Zien we je snel (weer)?
Een paar maanden na de opening zijn we nog steeds aan het nagenieten. De vele cadeaus hebben inmiddels een mooi plekje gekregen in het kantoor en een heel leger aan snoeppotten zijn, na enige inspanning, soldaat gemaakt. Mede dankzij jou was de opening van ons nieuwe pand een groot succes. Bedankt dat je er was, wij hebben in ieder geval intens genoten van deze dag. Was je er niet bij? Dan hopen we je snel een keer te zien, bij ons op de Energieweg 60 in Barneveld.

Jason Wu (06 17 90 64 08) is online marketing consultant bij NeoSEM. Dagelijks helpt hij ondernemers meer uit hun webshop of site te halen.

www.neosem.nl