BARNEVELD - Fysio Barneveld neemt per 16 april haar intrek in een nieuw bedrijfspand aan de Bouwheerstraat in Barneveld. Met deze verhuizing wordt de groei van de praktijk doorgezet.

Dat vertellen initiatiefnemers Patricia Schulte en Arrisina Drost. “Fysio Barneveld is uitgegroeid tot een praktijk met verschillende disciplines”, vertelt Arrisina. “Met zeven therapeuten werken we samen onder één dak en dat aantal willen we in de komende jaren uitbreiden. Een nieuwe en ruimere locatie biedt Fysio Barneveld die mogelijkheid.”

Ondernemers
Dankzij verschillende specialisaties kan Fysio Barneveld een totaalpakket bieden. Onder meer voor ondernemers met fysieke en/of mentale klachten, vertelt Patricia die onder meer gespecialiseerd is als bedrijfstherapeut. “Klachten hebben vaak lichamelijke en psychische oorzaken. De combinatie verkeerde werkhouding en te hoge werkdruk is daar een voorbeeld van. Als je daar niets aan doet, stapelen de klachten zich op en daar krijg je op lange termijn last van.” Gebrek aan tijd voor een bezoek is volgens de bedrijfstherapeut geen excuus. “In overleg is er altijd wel iets mogelijk. Blijf dus niet zitten met je klachten.”

Geen wachtlijsten
Door de samenwerking van verschillende specialisten binnen Fysio Barneveld kunnen patiënten intern eenvoudig worden doorverwezen. Dit voorkomt lange wachtlijsten. “Wie klachten heeft wordt bij ons direct geholpen”, vervolgt Arrisina. “Als dat nodig is zelfs buiten de reguliere openingstijden. Wij denken in mogelijkheden en die flexibiliteit willen wij graag vasthouden. Daar zit onze kracht.”

Feestelijke opening
Op vrijdag 18 mei vieren de fysiotherapeuten de ingebruikname van het nieuwe bedrijfspand met een feestelijke opening. Het team van Fysio Barneveld nodigt ondernemend Barneveld uit om hierbij aanwezig te zijn. Voor een hapje, een drankje of een goed gesprek over wat de praktijk te bieden heeft.

www. fysiobarneveld.nl