BARNEVELD –  Ondernemers ontzorgen met hun administratieve processen door ze te koppelen aan top-professionals. Het is corebusiness voor Office-Workers in Barneveld, dat recent lid werd van de businessclub van SDVB.

Amber Gol is manager bij Office-Workers en heeft de eerste bijeenkomst als kersvers lid van de businessclub inmiddels achter de rug. Het bedrijfsbezoek bij G. van Beek en Zn. Kalverstalinrichting viel bij haar en haar collega in goede aarde, vertelt ze. “Interessant om even achter de deur van zo'n bedrijf te kijken. En superleuk dat het eerste elftal werd geïntroduceerd.”

Detachering en zzp’ers
Amber is dagelijks te vinden aan de Nieuwstraat in Barneveld, waar ze met een inmiddels tienkoppig team werkt aan het inzetten van ervaren administratieve professionals bij tientallen bedrijven in Barneveld en omgeving. Waar haar collega Anna van Veldhuizen zich met een team bezighoudt met de ondersteuning van zzp’ers, is ze zelf verantwoordelijk voor de detacheringstak, vertelt ze. “We helpen bedrijven aan tijdelijke of vaste administratieve ondersteuning. Denk bijvoorbeeld aan het zorgvuldig en correct registreren van financiële transacties, het beheren en opvolgen van openstaande facturen en een tijdige uitvoering van betalingen aan leveranciers.”

Het lidmaatschap van SDVB ligt helemaal in het straatje van Office-Workers, vertelt Amber, en de eerste bijeenkomst die ze bijwoonde, smaakt naar meer. “We zijn zeker van plan vaker te komen. Leuk om met andere Barneveldse ondernemers in gesprek te komen. En natuurlijk om te ontdekken of we ze kunnen helpen met het vinden van de juiste administratieve toppers!”

www.office-workers.nl