Schilderwerk is cruciaal om een bedrijfspand in goede staat houden. Maar wat is de beste aanpak? Hoe kan je als ondernemer de kosten spreiden en met welke investeringen moet je rekening houden? Schildersbedrijf r.vandebeek werkt met een succesvol onderhoudsabonnement voor bedrijven.

Het grote voordeel voor de klant is dat er uiteindelijk kan worden bespaard op de onderhoudskosten, weet eigenaar Rudy van de Beek uit ervaring. ,,Ondernemers hikken soms aan tegen zo’n abonnement, maar de praktijk wijst uit dat je op de lange termijn goedkoper uit bent. Kleine problemen krijgen niet de kans om uit te groeien tot omvangrijke en dure reparaties. Goed onderhoud voorkomt zo veel leed.”
Als professionele schilder heeft r.vandebeek Schilders veel ervaring met zakelijk schilderwerk. Een onderhoudsplan garandeert dat een pand er altijd verzorgd bij staat. De werkzaamheden variëren van reinigen, schilderen, dakgoten schoonmaken, onderhoud van ramen en kozijnen, het voorkomen van houtrot; kortom, het hele pakket.

Abonnement
De ondernemer geeft tijdens een inventarisatie aan wat prioriteit heeft. R.vandebeek Schilders maakt vervolgens een zo gedetailleerd mogelijk voorstel. ,,Het mooie van dit concept is dat je niet voor verrassingen komt te staan. Er zijn bovendien allerlei manieren van betaling mogelijk. Per maand, per jaar of hoe je het maar wilt. En natuurlijk is een abonnement probleemloos op te zeggen. We noemen het niet voor niets geen contract maar een abonnement.’’
Bij de uitvoering van het schilderwerk wordt de planning zorgvuldig afgestemd op de bedrijfsactiviteiten. ,,We kunnen de werkzaamheden zelfs helemaal of gedeeltelijk na sluitingstijd uitvoeren, zodat alle ruimten beschikbaar blijven.’’

Contact
Inmiddels is er een keur aan bedrijven in Midden Nederland die het schilderwerk van hun bedrijfspand uitbesteden aan Schildersbedrijf R.vandeBeek. De ene keer gaat het om het sauzen van één enkele wand de andere keer om de complete restyling van een pand. Neem contact op voor een vrijblijvende brainstorm over kostenbesparing op schilderwer van uw bedrijfspand.

R.vandebeek Schilders, Anthonie Fokkerstraat 27 in Barneveld, 0342 – 404600, schilders@rvdbeek.nlwww.rvdbeek.nl