BARNEVELD – De agenda van de BIK voor de eerste helft van 2024 is al goed gevuld. Van de jaarlijkse bike tour en een gezellige haringparty tot een bezoek aan Tosch Automatisering. En als klap op de vuurpijl: het lustrumweekend!

De aftrap wordt gegeven met een bedrijfsbezoek op donderdag 18 april en staat in het teken van ‘hot topic’ cybersecurity. BIK- en JOS-leden worden door specialisten van Tosch geïnformeerd over IT-risico's, wet- en regelgeving, manieren om een IT-omgeving toekomstproof te maken en welke stappen ondernemers kunnen zetten om te komen tot een veilige infrastructuur en online werkomgeving.

Biketour
Op 14 juni kunnen leden hun racefiets, mountainbike of elektrische fiets van stal halen voor een social ride tijdens de Biketour. Na afloop wordt er onder het genot van een hapje gezellig nageborreld.

Haringparty
Twee maanden later volgt de 2024-editie van de Haringparty. Op woensdag 26 juni kunnen ondernemers, directeuren en politici zich te goed doen aan de eerste Hollandse Nieuwe en gezellig netwerken onder het genot van een lekker drankje. De Haringparty is hét feestje voor ondernemers en andere publieke figueren in de gemeente Barneveld. Van accountant tot aannemer en van bakker tot bankier; allemaal geven ze acte de presence.

Lustrumweekend in Maastricht!
Na de Prinsjesdagbijeenkomst op 18 september volgt het hoogtepunt van het jaar: het lustrumweekend van de BIK ter ere van het zeventigjarige bestaan (want dat mag gevierd worden!). Alle BIK-leden en hun partners zijn van harte uitgenodigd voor twee dagen (27 en 28 september) in het mooie Maastricht. Meer informatie over het feestelijke lustrum volgt in de loop van dit jaar.

www.bikbarneveld.nl