BARNEVELD - Hij is een échte voetbalman en bracht heel wat uurtjes door op de sportvelden van SDVB. Voetballen doet Ronald Tulen niet meer, maar trainen des te meer. Volgend seizoen is hij hoofdtrainer bij eersteklasser WSV uit Apeldoorn.

In het afgelopen seizoen 2023-2024 was hij nog assistent-trainer bij Sparta Nijkerk, dat uitkomt in de derde divisie. De jaren daarvoor was hij als trainer actief bij Terschuurse Boys, SDS ’55 in Wekerom, SV Laren en VV Bennekom. Kortom, het is héél veel voetbal wat de klok slaat in het leven van de Barnevelder. Niet zo vreemd dus dat hij met zijn accountantskantoor al bijna twintig jaar verbonden is aan de businessclub van SDVB. “In 2005 ben ik voor mezelf begonnen en meteen lid geworden. Voor mij niet meer dan logisch. Ik heb er jarenlang gevoetbald, trainingen gegeven aan jeugdelftallen en heb in het bestuur gezeten.”Als hij kan is hij erbij als er activiteiten worden georganiseerd.

“Maar ik moet regelmatig overslaan, want met Sparta Nijkerk, waar ik tot voor kort assistent-trainer was, was het drie keer in de week trainen geblazen en op zaterdag wedstrijden.”En dan is er ook nog zijn werk bij Smink Kok Lentink, waar hij als partner verbonden is en werkt vanuit zijn kantoor aan de Marconistraat. “Een hands-on, ondernemend accountants- en advieskantoor. Daarom werken we veel voor midden- en kleinbedrijven en hebben alle knowhow en expertise om ondernemers met grote ambities te ondersteunen.”

www.sminkkok.nl