Wie via de Röntgenstraat De Valk oprijdt, ziet gelijk de iconische rode gevel van P-services. Het bedrijf dat al meer dan 17 jaar ondernemers ondersteunt met personeelsoplossingen. En dat dit jaar nog een stapje verder gaat. Want deze, vooral voor ondernemers, onzekere tijd vraagt om zekere en passende oplossingen. Als moederbedrijf van de labels Backofficebureau en Jigler kan P-services iedereen met connectie tot de arbeidsmarkt voorzien van een dienstverlening.

Veel ondernemers hebben zorgen over de toekomst. Kan het bedrijf in de huidige vorm blijven bestaan? Wat als het virus medewerkers treft? Hoe ga je om met ziektekosten? Terechte vragen die de blik naar voren ernstig vertroebelen. Doordat P-services op personeelsgebied risico’s weg kan nemen, krijgt de ondernemer weer kans om te ondernemen. Met oog voor de situatie wordt gezocht naar de best passende dienstverlening voor iedere ondernemer.

Met uitzenden via Jigler is er flexibiliteit
Voor ondernemers met behoefte aan flexibiliteit is bijvoorbeeld uitzenden een optie. Ons landelijke netwerk aan intercedenten gaat op zoek naar een geschikte kandidaat en zorgt dat deze zo snel mogelijk aan de slag kan. Het voordeel van uitzenden is het schakelen met personeel. Wanneer het druk is vul je gaten in de bezetting met een uitzendkracht.

Payroll via Jigler biedt zekerheid
Wie extra personeel overweegt of het team wil uitbreiden, maar al het regelwerk en de risico’s niet ziet zitten, is het best af met payroll. Hiermee worden het werkgeverschap en de daarbij behorende risico’s overgedragen. Dit geeft lucht en de mogelijkheid om personeel, onder eigen arbeidsvoorwaarden, aan het werk te hebben. Geen omkijken meer naar zaken als betaling van loon, doorvoeren van cao-wijzigingen of andere werkgeverstaken. 

Het Jigler-netwerk is er voor iedereen
Maar Jigler is er niet alleen voor ondernemers. Ook werkzoekenden vinden hun weg naar de arbeidsmarkt inmiddels via dit label en de vacaturewebsite

Jigler.nl. Met zoveel jaar ervaring kent het bedrijf een groot netwerk. Deze wordt dan ook consequent ingezet om werkzoekenden te voorzien van een arbeidsplaats. Of andersom wanneer ondernemers op zoek zijn naar een medewerker. 

Backofficebureau ondersteunt intermediairs
Via het label Backofficebureau wordt samengewerkt met intermediairs door heel Nederland. Voor hen wordt een op maat gemaakte backofficedienstverlening geleverd die past bij de uitstaande vraag. Van startende uitzendondernemers tot doorgewinterde intermediairs. Met dé backofficespecialist in de uitzendbranche aan je zijde, is er ruimte voor iedere onderneming om te groeien.

www.p-services.nl