BARNEVELD - Barneveld Tomorrow heeft een strategisch partnership gesloten met de P-services HR Group uit Barneveld. Het bedrijf wordt de verbindende factor tussen de stichting, studenten en bedrijven.

P-services gaat de bij Barneveld Tomorrow aangesloten bedrijven benaderen en hun uitstaande stages, traineeships en startersfuncties inventariseren. Een eerste en belangrijke stap om te bemiddelen tussen studenten en organisaties. Vervolgens worden deze vacatures verspreid onder de hoogopgeleide jongeren. Daarvoor wordt onder andere vacatureplatform Jigler.nl ingezet. Dit platform is onderdeel van de dit jaar geïntroduceerde uitzenddienstverlening van P-services.
Studenten, hoogopgeleide jongeren en start-ups met vragen op HR-gebied kunnen bovendien terugvallen op de expertise van het Barneveldse bedrijf. Met meer dan 15 jaar kennis en ervaring is P-services specialist in personeelsbeheer. Het bedrijf werd groot met
payrolling en backoffice dienstverlening, maar verzorgt inmiddels ook personeels- en salarisadministratie voor derden.

“We zijn blij dat we met P-services een deskundige HR-partner aan ons hebben weten te verbinden”, zegt Joop van Veelen namens Barneveld Tomorrow, een initiatief van het Barneveldse bedrijfsleven om hoogopgeleide jongeren te behouden voor Barneveld. Nu blijven die na hun studie vaak hangen in grote steden, mede omdat ze niet weten dat er in de regio Barneveld ook veel innovatieve bedrijven gevestigd zijn die uitdagend werk te bieden hebbben voor hbo'ers en wo'ers.
Lees meer over de laatste ontwikkelingen bij Barneveld Tomorrow op pagina 15.