BARNEVELD - PBM Partner, specialist in bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen, wordt per 1 januari 2021 opgenomen in technische groothandel Remmerden Groep. PBM-eigenaar Harrie Lagerwaard gaat vanuit zijn expertise de bedrijfskleding- en pbm-tak binnen Remmerden flink uitbreiden.

Al ruim vijf jaar is PBM Partner voor veel ondernemers een vaste waarde als het gaat om veiligheid op de werkvloer. PBM levert, bedrukt en borduurt werk- en veiligheidskleding op maat en biedt daarnaast opleidingen en advisering aan op het gebied van veiligheid. Het bedrijf van Barnevelder Harrie Lagerwaard groeit echter zo hard dat hij het als zelfstandige met moeite kan bolwerken. “Om mijn klanten optimaal te kunnen blijven bedienen had ik hulp nodig. In gesprek met Arrian Slingerland, eigenaar van Remmerden, kwamen we tot de conclusie dat we elkaar kunnen versterken door onze krachten te bundelen.”

Remmerden is een technisch groothandel gevestigd op Harselaar-Oost. Slingerland: “Vanuit onze vier vestigingen bedienen wij industriële afnemers, veelal uit de maakindustrie en de foodverwerking. Bij ons kunnen zij terecht voor meer dan 100.000 producten. Dat kan gereedschap zijn of aandrijftechniek, maar ook bevestigingsmaterialen en pneumatiek. Persoonlijke beschermingsmiddelen zijn al langer onderdeel van ons assortiment, maar krijgen nog niet de aandacht die wij ze willen geven. De komst van Harrie binnen ons bedrijf gaat daar verandering in brengen.”

Lagerwaard wordt verantwoordelijk voor de bedrijfs- en veiligheidskleding en pbm's binnen alle vier de vestigingen van Remmerden, waaronder de Barneveldse vestiging die het komende half jaar wordt verbouwd tot flagshipstore. “Begin 2021 openen we in de winkel aan de Energieweg 20 een projectshowroom specifiek voor b2b-klanten”, vertelt Lagerwaard. “Samen met een nieuwe afdeling voor de bedrijfskleding – met bekende merken zoals Helly Hansen Workwear, Tricorp Workwear, Hydrowear en Sixton werkschoenen – waar onder meer de zzp’er zich laagdrempelig in het nieuw kan steken. Voordeel hiervan is dat je op één adres nieuwe werkhandschoenen én meteen een schroefje kunt meenemen. Bovendien wordt het assortiment bedrijfskleding flink uitgebreid en kunnen we bedrijven een extra service aanbieden via een managementsysteem dat bedrijven helpt om hun magazijn- en kledingbeheer nauwkeurig in kaart te brengen. Zo heb je precies in beeld wat er per personeelslid aan gereedschap of kleding in huis is binnen jouw onderneming.”

www.remmerden.nl
www.pbmpartner.nl

 

07BIJS_BijschriftWit

07BIJS_Credit