Aarsen Advies is een jong administratie- en belastingadvieskantoor, gevestigd aan de Horselerweg 13 bis te Kootwijkerbroek en wordt gerund door Matteun Aarsen. Opgeleid als bedrijfskundige, accountant en register-belastingadviseur is hij u als ondernemer graag van dienst.

Het kantoor is lid van de beroepsorganisaties Register Belastingadviseurs (RB) en Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB) en voert beide kwaliteitskeurmerken. Per 1 april is Roy Bronkhorst in dienst gekomen. Samen en met onze specialisten staan we voor onze ondernemers klaar.

Onze ondernemers, die ons waarderen om het persoonlijke en directe contact, bestaan uit zzp’ers en mkb-bedrijven in uiteenlopende branches. Zo bedienen we onder meer garagebedrijven, makelaars, advocaten, zorgprofessionals, bouw- en installatiebedrijven, handelsbedrijven, retailers en consultants. Zij worden ontzorgd op het gebied van (salaris)administratie, belastingen en allerlei zaken die hieromheen kunnen spelen. Uitgangspunt daarbij is: geautomatiseerd en digitaal!  

Yuki
De basis is het boekhoudplatvorm Yuki. Yuki is meer dan boekhouden. Met Yuki doen we ons werk met een glimlach op ons gezicht. En tegelijkertijd toveren we een glimlach op het gezicht van onze ondernemers!

Met Yuki werk je als ondernemer slimmer, sneller en gemakkelijker. Alles wat je nodig hebt vind je binnen één online platform. Een compleet overzicht, unieke inzichten en handige communicatiemogelijkheden. Verlies geen kostbare tijd aan je financiële administratie en loop niet langer achter de feiten aan. Je hebt 24/7 inzicht in je cijfers, en dat binnen één online platform. Met Yuki werken we samen, kunnen we beter en sneller adviseren. Zo bieden we onze klanten een unieke blik op de toekomst en helpen we ze nog harder groeien.

Dienstverlening
Wij beiden 3 all-in pakketten op abonnementsbasis. Het ZZP-pakket vanaf € 100, het MKB-pakket vanaf € 150 en het BV-pakket met Holding en Werkmaatschappij vanaf € 350.  Voor starters hebben we een aantrekkelijke instap! 

Bent u geïnteresseerd? Bel ons op 06 24977045!

www.aarsenadvies.nl