BARNEVELD/LUNTEREN – DBA advies kondigt een wisseling van de wacht aan. Gerben van Ginkel, samen met Roel de Jong mede-eigenaar van het financieel advieskantoor, neemt per 1 januari afscheid. Rutger Wekking, al vele jaren werkzaam in het bedrijf, neemt zijn plek in het directieteam over.

Hij rondt nog één groot project af, maar dan gaat Gerben van Ginkel (62) van zijn welverdiende rust genieten, vertelt Roel de Jong. Samen met Van Ginkel vormde hij ruim 16 jaar lang de directie van DBA advies. Het financieel advieskantoor heeft vestigingen in Barneveld en Lunteren en is gespecialiseerd in verzekeringen en hypotheken en is actief als zelfstandig adviseur van RegioBank. “Gerben wordt per 1 januari opgevolgd door Rutger Wekking, momenteel werkzaam als Verzekeringsadviseur Bedrijven. Een gewaardeerd collega en al 17 jaar een bekend gezicht voor onze klanten. Belangrijk, want langdurige klantrelaties en een persoonlijke benadering zijn voor ons erg belangrijk.”

Winnaar Advies Award
Dat deze klantbenadering werkt, blijkt wel uit de Advies Award die DBA advies onlangs in ontvangst mocht nemen. DBA werd door de jury verkozen tot het meest klantgerichte kantoor van de provincie Gelderland en behaalde de vierde plek in de landelijke verkiezing tot advieskantoor van het jaar. De Jong: “De jury roemde bovendien onze inzet voor het verbeteren van het imago van ons adviesvak onder jong talent. We bieden bijvoorbeeld gastlessen en stages aan en zijn actief binnen Barneveld Tomorrow. De groei van Rutger binnen ons bedrijf is daarvan een mooi voorbeeld. Ik weet zeker dat we samen DBA advies naar een nog hoger plan kunnen tillen.”

www.dba-advies.nl

(Op de foto v.l.n.r. Rutger Wekking, Gerben van Ginkel en Roel de Jong)