Wie regelmatig het centrum van Barneveld bezoekt heeft het niet kunnen missen; de Rabobank-vestiging wordt in een nieuw jasje gestoken. Voor het saus-, schilder- en behangwerk is gekozen voor de vakmensen van R. van de Beek Schilders.

Informele zitjes, een koffiecorner en een werkcafé waar je even je laptop openklapt om te werken; klanten van Rabobank Gelderse Vallei vinden het straks in de Barneveldse vestiging van de bank. Die onderging in de afgelopen maanden een flinke metamorfose. De schilders van R. van de Beek spelen hierin een belangrijke rol.

Uitdaging
Een mooie klus, vindt Rudy van de Beek. “We zijn zelf klant van Rabobank, dus dat maakt het extra leuk natuurlijk. We werken volgens bestek, maar er komen altijd onverwachte dingen bij tijdens zo’n groot project. Bijvoorbeeld het realiseren van een whiteboardwand die gebruikt gaat worden als een soort informatiebord. Natuurlijk gaan we elke uitdaging aan die bij zo'n opdracht komt kijken.”?Schilderwerk is cruciaal om een bedrijfspand in goede staat te houden. Maar wat is de beste aanpak? Hoe kan je als ondernemer de kosten spreiden en met welke investeringen moet je rekening houden? R. van de Beek Schilders werkt met een succesvol onderhoudsabonnement voor bedrijven.
Onderhoud?Het grote voordeel voor de klant is dat er uiteindelijk kan worden bespaard op de onderhoudskosten, weet eigenaar Rudy van de Beek uit ervaring. “Ondernemers hikken soms aan tegen zo’n abonnement, maar de praktijk wijst uit dat je op de lange termijn goedkoper uit bent met, dan zonder. Kleine problemen krijgen namelijk niet de kans om uit te groeien tot omvangrijke en dure reparaties. Goed onderhoud voorkomt zo veel leed.”

Abonnement
De ondernemer geeft tijdens een inventarisatie aan wat prioriteit heeft. R. van de Beek Schilders maakt vervolgens een zo gedetailleerd mogelijk voorstel. “Het mooie van dit concept is dat je niet voor verrassingen komt te staan. En natuurlijk is een abonnement probleemloos op te zeggen. We noemen het niet voor niets geen contract maar een abonnement.’’ De verwachting is dat het Rabobank-kantoor op het Torenplein in december weer volledig in gebruik wordt genomen. Voor de schilders van R. van de Beek hebben lokale projecten zoals deze een leuke bijkomstigheid, lacht Rudy van de Beek. “Elke keer dat we hier in de toekomst binnenlopen kunnen we genieten van ons eigen werk. Leuk toch!”

www.beekschilders.nl