BARNEVELD - Je zal hem niet regelmatig tegenkomen op de velden van SDVB, maar Rudy van de Beek, eigenaar van R. van de Beek Schilders, is daarom niet minder overtuigd sponsor van de businessclub.

Het Barneveldse schildersbedrijf is namelijk al zo lang sponsor van de club als Rudy zich kan herinneren. Het begon bij zijn vader en oprichter van het bedrijf Henk-Jan, en sindsdien prijkt de naam van R. van de Beek Schilders al decennialang langs de grasvelden van SDVB. “Goed voor de naamsbekendheid”, vat hij het bondig samen, “en bovendien een blijk van waardering voor een club waar zoveel jonge en oudere mensen wekelijks plezier hebben aan het spelletje en de gezelligheid die daarbij komt kijken. Superbelangrijk voor een dorp als Barneveld.”

En de winnaar is...
R. van de Beek Schilders is zelfs ooit hoofdsponsor geweest, kan hij zich herinneren. “Dat is zeker twintig jaar geleden, maar het was een grappige samenloop van omstandigheden. Er was destijds tijdelijk geen hoofdsponsor, dus daarom werd er een loterij georganiseerd onder de sponsoren. De lootjes gingen in een grote bak en onze bedrijfsnaam werd er vervolgens uitgevist als winnaar, waardoor we een jaar lang de privileges kregen van een hoofdsponsor. Vermelding op shirts, een groot bord bij de tribune, dat soort dingen. Heel leuk.”

R. van de Beek Schilders is voor veel ondernemingen in de gemeente Barneveld de vaste onderhoudspartner en werkt met een succesvol onderhoudsabonnement.

www.beekschilders.nl