BARNEVELD - R.vandeBeek Schilders uit Barneveld lanceert een winterschilderactie. Bedrijven die hun pand van binnen opnieuw laten schilderen ontvangen tien procent korting op de aanneemsom.

Ook voor ondernemers en directeuren die hun woning van binnen willen laten schilderen heeft het Barneveldse schildersbedrijf een winterschilderactie. Zij krijgen bij een opdracht van minimaal 80 manuren een vakantie bij Landal Green Parks in binnen- of buitenland cadeau. ,,Je hebt dan geen overlast en komt thuis in een fris geschilderd huis”, zegt directeur Rudy van de Beek. Nederland kent sinds 1949 het fenomeen winterschilder. Aanvankelijk was er een landelijke premieregeling om schilders in de winter aan het werk te houden. Tegenwoordig zijn schilderbedrijven vrij om hun eigen winterschilderacties te voeren.

Met een glasbedrijf en schildersbedrijf heeft R.vandeBeek Schilders alles in huis voor de complete aankleding van woning en bedrijfspand. ,,De zakelijke markt kunnen we volledig ontzorgen omdat we alle benodigde disciplines zelf in huis hebben’’, aldus Rudy. 

,,Vakschilders, glasspecialisten, maar ook timmerlieden voor onderhoud en de aanpak van houtrot. Met onze onderhoudsabonnementen ontzorgen we de ondernemer volledig en wordt de levensduur van een pand verlengd. Dat levert veel meer op dan het voortdurend uitstellen van een grote beurt.’’

rvdbeek.nl