BARNEVELD - Viccons Glasbewerking is de nieuwe onderneming van Henk-Jan en Rudy van de Beek, eigenaren van r.vandebeek Schilders en r.vandebeek Glas.

Glasbewerking is een specialistische tak van sport en verdient een eigen plek in onze activiteiten, legt Rudy van de Beek uit. ,,We hebben geavanceerde apparatuur in huis waarmee we werkelijk alle wensen op het gebied van glas kunnen verwezenlijken. We worden ingeschakeld door met name (binnenshuis) architecten, maar ook door interieurbouwers, liftproducenten, signmakers, bouwbedrijven en keukenbedrijven die iets speciaals nodig hebben. Alles kan op maat en ook heel snel geleverd worden. Niet alleen grote objecten zoals winkelpuien, deuren en trappen, maar ook kleinere accessoires zoals glazen awards, ruitjes van jukeboxen en gebogen ruiten voor winkelvitrines.

De activiteiten van Viccons zijn geconcentreerd in in het atelier aan de Molenweg 75 in Voorthuizen. Henk-Jan van de Beek: ,,We hebben daar een team van glasspecialisten dat elke vorm van glasbewerking tot in de puntjes beheerst. Het is niet voor niets dat we veel verwachten van deze nieuwe activiteit die als een zelfstandige onderneming naar buiten treedt. Er zijn in Nederland wel glasbedrijven die dergelijke zaken oppakken, maar niet met de snelheid en flexibiliteit waarmee wij het kunnen doen.’’

www.viccons.nl