BARNEVELD - Eén grote verrassing. Dat was het jubileumfeest van RoAd B.V. bij Partycentrum ‘t Hoefslag. Compleet met helikoptervlucht, quad- en terreinwagenrijden en kruisboogschieten.

Twee RoAd-personeelsleden vierden hun 40-jarig jubileum bij de leverancier van onder meer grondverzet- en wegenbouwmachines. ,,In overleg met beide echtgenotes werd besloten tot een feest voor al onze werknemers en hun partners”, vertelt directeur André de Vor. ,,De jubilarissen werden verrast met een helikoptervlucht vanaf hun eerste werkadres naar ‘t Hoefslag, waar de rest al stond te wachten. Dat hebben ze als heel bijzonder ervaren zeiden ze later.”

Het jubileumfeest was een groot spektakel. ,,We kozen voor ‘t Hoefslag omdat zij naast een mooi feest ook veel activiteiten aanbieden, zoals kruisboogschieten en rijden met quads en terreinwagens. Daar hebben we erg leuke reacties op gehad. Zeker de dames vonden het crossen geweldig”, lacht De Vor.

Dat het een lokale horecagelegenheid is, speelde ook mee. ,,Als het in Barneveld kan, waarom zou je het dan elders vieren? Dat je als ondernemers elkaar kunt versterken geeft een goed gevoel.” Voor een ondernemer is het werk ook nooit gedaan, zelfs niet op een feestje. De Vor: ,,Onze nooddienst bleef bereikbaar, want we hebben service hoog in het vaandel staan. Net als bij ‘t Hoefslag; van buffet tot het vullen van de glazen, zij houden alles goed in de gaten. Daar houd ik van.”

thoefslag.nl