BARNEVELD – De onderneming draagt de naam van zijn vader, maar sinds vijf jaar runt Ruben de Wild het bedrijf Ben de Wild Productions. Als jonge ondernemer besloot hij zich meteen aan te melden bij de JOS.

Het evenementenseizoen is voor Ruben en zijn team in een razend tempo begonnen, vertelt hij. De organisatie van diverse grote en kleine beurzen en evenementen is inmiddels in volle gang, en ook de agenda voor het volgende jaar begint gestaag vol te lopen. Het bedrijf uit Voorthuizen groeide onder leiding van zijn vader Ben de Wild uit tot een specialist in de productie, coördinatie, inrichting en organisatie van evenementen. In de voetsporen van zijn vader zetten Ruben en zijn team alles op alles om klanten te ondersteunen bij hun evenement, variërend van tv-producties, bedrijfsfeesten en productlanceringen tot en met mega-evenementen.

Veel landelijke producties dus, maar Ben de Wild Productions richt zich zéker ook op lokale en regionale opdrachtgevers, vertelt Ruben. “Klanten kunnen ons inschakelen van de uitwerking van het creatieve concept tot aan de daadwerkelijke bouw. Denk aan de organisatie van een bedrijfsopening of productlancering en in het verlengde daarvan ook de complete inrichting van een evenement of bijeenkomst.”

In contact komen met ondernemers in de buurt vormt voor hem dan ook één van de redenen om lid te worden van de JOS. “Het is mooi dat we zoveel landelijke opdrachtgevers hebben, maar ook dichter bij huis willen we graag nieuwe samenwerkingen aangaan en laten zien wat we te bieden hebben.”

JOS-data in de agenda
Hij heeft in zijn eerste jaar lidmaatschap al ervaren hoe leuk en waardevol het is om  andere ondernemers te leren kennen bij de JOS. “Voor het komende jaar heb ik alle data die al bekend zijn in de agenda gezet. Bedrijfsbezoeken, gezellige uitjes: het zijn leuke momenten die voor mij de moeite van het agenderen waard zijn. Zo ben ik bijvoorbeeld meegeweest naar Schiphol en was ik aanwezig bij het bedrijfsbezoek bij Tosch.  Ik zie het als een leuke en leerzame manier om in contact te komen met andere jonge ondernemers en om geïnspireerd te worden door verhalen van anderen. En het is een mooie manier om mijn netwerk te vergroten.”

www.bendewild.nl